Ingatlanpiac

2024.02.22. 17:30

Íme a megyei TOP3 – ezek Fejér legdrágább ingatlanjai a lakossági szektorban

Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk a hazai ingatlanpiaci helyzetről, köztük arról is, hogy Fejérben milyen ingatlanárakkal számolhatnak a vevők vagy épp az eladók.

Déri Brenda

Forrás: Illusztráció / pexels.com

A fentieken túl arra is kitértünk, hogy az otpotthon.hu ingatlanhirdetési portálon a legdrágább eladó ingatlan a megyében egy szabadbattyáni 13 szobás villa, amelyet egy 2,7 hektáros birtok vesz körbe. Az ingatlanért pedig 778 millió forintot kér a tulajdonosa. 

Ugyanekkor a Ludwig&Mayer ingatlanközvetítő arra hívta fel a figyelmünket, hogy a szabadbattyáni ingatlan ’csak’ a fent említett ingatlanhirdetési portálon számít a legdrágább ingatlannak a megyében. A szabadbattyáni kastélyt ugyanis megelőzi a sárszentmihályi kastély, amelynek értéke közel 2 milliárd forint. Ezt követi egy baracsi ingatlan 1,5 milliárd forintos árcédulával és majd csak ezután, a dobogó legalsó fokán kap helyet a szabadbattyáni villa. 

De az ingatlanközvetítő azt is kiemelte, hogy ezek az adatok kizárólag a lakossági szektorra vonatkoznak, hiszen a kereskedelmi ingatlanok szektorában ennél magasabb árú ingatlanok is megtalálhatóak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában