Részletek

2024.03.20. 16:03

A fehérvári önkormányzat velencei tábora: turnusok és díjak itt!

A Bregyó napközis tábora mellett ezen a nyáron is szervez „ottalvós” tábort Székesfehérvár önkormányzata a fehérvári gyerekeknek. A Velencei Ifjúsági Tábor díjai és turnusai már eldőltek.

S. Töttő Rita

Fotó: Archív / Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Nem csak a város Napraforgó-táborában, de a megújult Velencei Ifjúsági Táborban is várják az idei nyáron a székesfehérvári gyerekeket. A város önkormányzatának fenntartásában lévő táborban idén négy turnusban, turnusonként öt éjszakai ottalvással várják a nyaralók diákokat – árulta el a feol.hu-nak Bozai István városgondnok.  Egy héten kilencven főt tud fogadni a tábor, tette hozzá, ahogy azt is: a székesfehérvári gyermekek számára idén 25 ezer forintba kerül egy turnus, míg a nem fehérvári lakcímmel rendelkező, de fehérvári iskolába járó gyermek esetén 40 ezer forintot kell fizetni. A nem fehérvári lakcímmel és nem fehérvári iskolába járó gyermek esetén pedig 50 ezer forint a költség.

Az első turnusra június 30-a és július 5-e között kerül sor, a másodikra július 7-e és 12-e között. A harmadik turnus július 14-19-e között lesz, az utolsó, negyedik pedig július 21-26-a között. Ahogy a Bregyó-táborra, úgy a velenceire is március 27-e után lehet leadni a jelentkezési kérelmeket, a https://www.varosgondnoksag.hu/tabor oldalán a városi táborok menüpont alatt található felület kitöltésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában