Pályázati felhívás

2024.03.18. 17:00

Működési költségeik finanszírozására kérhetnek támogatást civil szervezetek

Helyi civil szervezetek támogatására írt ki pályázatot Szabadegyháza önkormányzatának képviselő-testülete. A kitöltött pályázati adatlapok és a szükséges mellékletek benyújtási határideje: március 28., csütörtök 16 óra.

Héjj Vivien

Kitüntető címekkel ismeri el a helyiek értékteremtő munkáját az önkormányzat

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH-Archív

A pályázattal az önkormányzat képviselő-testülete a szabadegyházai székhellyel rendelkező civil szervezetek 2024. évi működési költségeihez szeretne hozzájárulni. Pályázhat minden helyben működő szervezet, a támogatásban részesíthető főbb tevékenységi körök között vannak a civil szervezetet bemutató kiadványok, pályázati önrészek és működési költségek.

Nem részesülhetnek támogatásban mindazon szervezetek, amelyeknek korábbi támogatásaikkal összefüggésben lejárt határidejű elszámolása van, hatvan napon túl meg nem fizetett köztartozással rendelkeznek, illetve csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás alá kerültek.

Pályázatot benyújtani a vonatkozó adatlapon lehet, amely a részletes pályázati kiírással együtt elérhető a település honlapján. A nyomtatványon meg kell nevezni a pályázat témakörét – szociális, egészségügyi, sport vagy közösségteremtő, kulturális –, valamint fel kell tüntetni egyebek mellett a szervezet által megvalósítandó célokat, részletezve a megvalósításhoz szükséges költségvetést.

A támogatási kérelmeket zárt borítékban, egy példányban, a kötelező mellékletek csatolásával személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a polgármesteri hivatalba – a képviselő-testületnek címezve – március 28., csütörtök 16 óráig. A pályázat elbírálásának határideje: április 15. A nyertesekkel az önkormányzat támogatási szerződést köt, a megállapított összeg kifizetésére a szerződés aláírása után kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában