Polgárdi játszótér

2024.03.19. 09:00

Visszaállt a rend a megrongált játszótéren

Két hónappal ezelőtt történt az a szerencsétlen esemény Polgárdiban, amely felrázta a kisváros közösségét. A Munkácsy lakótelepen található játszóteret vandálok tették tönkre

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció! Pexels

A városvezetés azonban nem hagyta annyiban az esetet. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Nyikos László polgármester személyes kezdeményezésére meghírdetett nyomravezetői díjnak és a lakosság aktív részvételének köszönhetően, hamarosan sikerült kézrekeríteni a feltételezett elkövetőket – mint megtudtuk, két nem helyi fiatalról van szó, akik most a törvény előtt felelnek tetteikért.

Az eset kapcsán nem csak a probléma gyors megoldása figyelemre méltó, hanem a közösség reakciója is. A felhívásra a lakosok számos hasznos információval szolgáltak, amely hozzájárult az ügy gyors és sikeres lezárásához. 

A megrongált játszóteret azóta már helyreállították, így a gyerekek ismét élvezhetik annak minden örömét. Ez az eset nem csak azt mutatja, hogy a közösség képes együtt megoldani a problémákat, hanem azt is, hogy a cselekedeteinknek következményei vannak, és a köz javát tiszteletben kell tartani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában