Tájékoztatás

2024.03.07. 19:35

Új utcanévtáblákkal gazdagodott Szedreskert is

Az elmúlt időszakban 25 új utcatáblával gazdagodott Szigli István, önkormányzati képviselő kerülete, eleget téve ezzel az ott élők jelzésének.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Feketehegy-Szárazrét mellett a szedreskerti rész is új, kulturált két-, vagy többoldalú utcatáblákat kapott. A városrészért felelős önkormányzati képviselő, Szigli István az erről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta: 15 évvel ezelőtt Feketehegy-Szárazréten helyeztek ki először utcajelző táblákat, amelyeknek a kihordási ideje – ekkora idő távlatában – lejárt. Így azok cseréjét követően a szintén hozzá tartozó szedreskerti rész jött, amivel már időközben végeztek is. Az utcatáblák cseréjét vezető Bakró-Nagy Tamás arról tájékoztatott minket, hogy az utolsó tábla is a helyére került. Mindezek költsége a képviselői keretből került finanszírozásra és közel 2,6 millió forintot ölelt fel. 

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

A tájékoztató végén Szigli István hozzátette a közeljövőben szeretné, ha több városrészt jelző tábla is kikerülne, illetve a szedreskerti rész is kapna külön táblát. 

Az utcatáblákon túl egyébként a közintézmények is kaptak jelölő táblákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában