Választás

2024.04.19. 12:00

A Mi Hazánk is bejelentette székesfehérvári jelöltjeit

A pártok az elmúlt időszakban sorra jelentették be polgármesterjelölteket, képviselőjelölteket. Ez alól a Mi Hazánk Mozgalom sem volt kivétel, április 18-án az Országalmánál ismertették az idei választáson induló székesfehérvári képviselőjelölteket.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A jelöltbemutatás kezdetén Végh Annamária, a Mozgalom székesfehérvári szervezetének elnöke, a Mi Hazánk székesfehérvári polgármesterjelöltje összefoglalta a jelenlévőknek működésük célját. E szerint változást szeretnének elérni a megyeszékhely közlekedésében, közbiztonságában és a közösség fejlesztésében. Mint mondta rendeznék a parkolózónák és körforgalmak ügyét, megszüntetnék a forgalmi torlódásokat, felújítanák a leamortizált épületeket és szükséglakásokká alakítanák át, valamint lakossági fórumokat szerveznének, ahol a helyiekkel együtt vitatnák meg a várost érintő ügyeket. 

Annak érdekében, hogy mindezt megvalósítsák Végh Annamáriát jelölik polgármesternek és 14 – beleértve őt is – képviselőjelöltet indítanak az idei választáson. 

Választókerületek szerint haladva: Pató Tamás Miklós, Szerencsés Judit, Imre József Gyula, Makai Zsolt László, Tóth Eduárd, Gerlics Dániel, Botos Gergő, Orosz Patrik, Botos Kincső, Varga Ildikó, Bejek Bendegúz, Temesvári Márta, Végh Annamária, Schvitz László.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában