Összefog gyár és község

2024.04.23. 15:00

A Szabadság utcában kezdődik a szemétszedés Fehérvárcsurgón

Az egyre szaporodó lakosságú település rendszeresen részt vesz a szemétszedési akciókban. Idén sincs ez máshogy, sőt, ebben az évben egy nagyvállalat is csatlakozik a község által kiállított csoporthoz.

Palocsai Jenő

Az utak menti árkok, illetve bokros részek sok szemetet és veszélyes hulladékot rejtenek

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Az idén is csatlakozott Csurgó a TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért programhoz. Az önkormányzattal együttműködve a Hydro Extrusion Hungary Kft. dolgozói is részt vesznek az akcióban, így 2024. április 27-én, szombaton közösen tisztítják meg a település út menti árkait.

A szemétszedő csapathoz már csak azért is érdemes április 25-ig csatlakozni a 20/362-7262-es telefonszámon, hogy tegyünk valami hasznosat a közvetlen környezetünkért, ugyanakkor az is motiváló lehet, hogy a tartalmas és hasznos nap végén, a fáradságos munka után az önkormányzattal együttműködő cég minden önkéntest megvendégel.

Maga a szemétszedés, illetve az azt megelőző találkozó és eligazítás délelőtt 9.00 órakor kezdődik, a Szabadság utcában, a benzinkúttal szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában