Programajánló

2024.04.22. 15:00

Díszpolgári cím és emlékdíj átadás a nadapi szintezési ősjegynél

Különleges programokkal készülnek a nadapi majálisra: emlékdíj és díszpolgári cím átadó is lesz, természetesen szórakoztató műsorok mellett.

S. Töttő Rita

Az óvodásoktól a lemezlovasig számos fellépő várható május 1-jén a nadapi majálison, melyet ezúttal is a szintezési ősjegynél szervez az önkormányzat. Köteles Zoltán polgármester a feol.hu-nak elárulta: a 10.30-kor kezdődő esemény első fellépői a helyi óvodások lesznek, őket követi egy mesejáték, majd pedig a Kulissza Alkotóműhely műsora. Ezt követi 10.30-kor Fülöp Tibor bűvész fellépése. A polgármesteri köszöntő után pedig díszpolgári cím, valamint a Ruzsin Andor-emlékdíj adományozására kerül sor. A délután sem telhet programok nélkül: 13.30-kor a ’Házhoz megy a Zenede’ című poptörténeti előadás várható, majd pedig 15 órától Tabáni István előadása. A Sungroove együttes 16 órakor kép színpadra, akiket 17 órakor Tarr Dávid DJ követ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában