Szélvédőjét csekkek borítják

2024.04.25. 13:00

Több mint egy tucat büntetőcédulát helyeztek ki egy autóra

Már jó ideje heverhet Székesfehérváron, a Skála mögötti fizetős parkolóban az a gépjármű, amelynek szélvédőjét csekkek borítják.

Feol.hu

Bozai István szerint a Közterület-felügyelet elindította az elszállíttatás hivatalos eljárását.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Képünkön jól látszik, hogy az autó szélvédője gyakorlatig tele van csekkel, illetve március 13-án a város Közterület-felügyelete egy felszólítást is kihelyezett, melyben arra kéri a gépjármű tulajdonosát, hogy 10 napon belül szüntesse meg az autó tárolását a fizetős parkolóban, mert ellenkező esetben a tulajdonos költségére elszállíttatják a járművet. 

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az otthagyott autó helyzetét egy közösségi médiai csoportban is felvetették, de mi magunk is kilátogattunk a parkolóba, hogy megbizonyosodjunk róla valóban ott áll e még az autó, hiszen a felszólítást már több mint egy hónapja kihelyezték. 

A szerdai napon még ott találtuk, így megkerestük Bozai Istvánt, a Városgondnokság vezetőjét, hogy megkérdezzük meddig helyezhetők ki napi szinten a járműre a büntetési cédulák, illetve elszállítják e az autót.

Bozai István válaszából kiderült: a Közterület-felügyelet elindította az elszállíttatás hivatalos eljárását, ennek része a kihelyezett felszólítás is. Így hamarosan elszállításra kerül a gépjármű.

A fenti példához hasonlóan egyébként rengeteg az elhagyott autó a megyeszékhelyen, erről részletesen még tavaly év elején írtunk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában