Fontos információk

2024.05.03. 19:08

38. Bringatúra - útvonalterv, útlezárások

Május 4-én, szombaton reggel 9 órakor rajtol a 38. Bringatúra. a dunaújvárosi Városháza előtt. A rajt előtt egy órával már regisztrációra várják a résztvevőket. A 14,5 km-es útvonal is a szokásos lesz. A "Dunaújváros - Mezőfalva és a Mezőfalva - Dunaújváros Tour" után déli fél egykor tombolasorsolás lesz, ahol értékes nyeremények találhatnak gazdára.

Fotó: Laczkó Izabella

A közlekedési útvonalat a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság biztosítja. Mindez már az előző nap megkezdődik. Az esemény részeként már május 3-án, pénteken 20 órától a szombati rendezvény végéig lezárják a Dózsa György út Devecseri Gábor utca és Bartók utca közötti szakaszán található parkolóhelyeket. Másnap, azaz május 4-én, szombaton 8:45 és 9:45, valamint 11:15 és 12:30 időszakok alatt a Dózsa György út Városháza tér és a Budai Nagy Antal út (a Volán telepi körforgóig) közötti szakaszát a közforgalom elől teljes szélességében lezárják.

A bringatúra a külső ParkCenter felé haladva, Nagyvenyimen keresztül ér el Mezőfalvára, ahonnan rövid pihenő után indul vissza a mezőny Dunaújvárosba. A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint a Budai Nagy Antal úttól Mezőfalváig és vissza félpályás útzárás lesz mindig az adott haladási iránynak megfelelően folyamatos rendőrségi felvezetéssel és a mezőny végén zárással. – írja a duol.hu.

Szerző: Várkonyi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában