Steril szobára gyűjtenek

2024.05.09. 10:38

Az összefogás erejében bíznak Pusztavámon

A településen, illetve annak közösségi oldalán adománygyűjtést szerveznek egy helyi lakos és családja számára. Brigitta új szívre vár, míg a család az ezzel járó műtétre és ápolásra készül, márpedig utóbbihoz szükség lenne egy steril szobára is.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Brigitta súlyos betegség miatt szív transzplantációra vár. A családra háruló megnövekedett anyagi terhek miatt kérik a lakosságot, hogy támogassák őket. A segítségre több lehetőség is van. Az egyik, hogy a helyi boltokban kihelyezett gyűjtőedényekbe tartós élelmiszert, tisztítószert, 5-ös méretű pelenkát tehetnek azok, akik ily módon támogatnák a bajba jutott családot és az életmentő műtétre váró Brigittát.

A pénzadományok is nagyban hozzájárulhatnak a sikerhez, így ha valaki ezen a módon tudná támogatni a Kovács családot, az lehetőségeihez mérten megteheti a CSALÁDSEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY 10401017-49515749-49521050 (K&H) számlaszámán. A kérés csupán annyi, hogy a közlemény rovatban fel kell tüntetni:,,Kovács család”.

Az pénzadományt az utókezeléshez elengedhetetlen „steril szoba” kialakítására, valamint Brigitta gyógykezeléséhez szükséges egyéb költségekre használják fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában