Új lakó érkezett

2024.05.11. 10:00

Bridget beköltözött a velencei iskolába (videó)

Bridget számára új élet kezdődött, amikor beköltözött a velencei mezőgazdasági iskolába. A kedves kis póni igazán kedveli az emberi társaságot.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Az elmúlt hetekben új lakó érkezett a Velencei Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Technikumba, annak is állattartó telepére: a póni a diákok örömére, nagyon kedves kis paci. Merthogy az iskolában ugyan él már egy másik póni, de ő inkább magának való típus – árulta el a feol.hu-nak Stossek Balázs, az iskola igazgatója. Aki kérésünkre, be is mutatta nekünk az újdonsült pacit.

- A legújabb szerzeményünk tehát Bridget, egy kilenc éves kanca és ajándékba kaptuk. Azért fogadtuk el, hogy az iskolában szeptemberben induló lovász képzésben legyen egy kezes lovacska, akivel a diákok tudnak foglalkozni – tudtuk meg, ahogy azt is: Bridget szívesen tölti az idejét az iskola füves placcán, és amikor gyorsan be akarják vinni a helyére, akkor bizony kifejezi nemtetszését és kicsit megmakacsolja magát: a napos tavaszi időben biztosan ő is szívesebben legelészne a szabadban…

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában