Boldog anyák napját!

2024.05.05. 07:00

Édesanyák gondolatai az anyaságról (videó)

Anya. Úgy vélem akkor vagy a leggazdagabb ember a világon, ha szólítod édesanyádat, s ő még válaszol. Hiszen neki köszönhetjük létünket, védett és szeretett minket már azelőtt, mielőtt megszülettünk volna.

Bagotai Zsanett

Nóri, Zsuzsi és Eliza mindhárman büszke anyukák

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Terelgetett az élet rögös útján, s feltétel nélküli szeretetével begyógyította sebeinket, legyen az az első karcolás az oviban, vagy amikor először összetörték a szívünk. Nem lehetünk elég hálásak nekik, hiszen ők azok, akik mindig saját boldogságuk elé helyezték gyermekük boldogságát.

Én még csak ezt az oldalt ismerem, amikor gyermekként köszöntheted édesanyádat május első vasárnapján, de vajon milyen lehet az érem másik oldala, milyen érzés anyának lenni, s hogyan változik meg az élet, ha gyermek érkezik a családba?

Ki mondhatná el ezt hitelesebben, mint három édesanya, akik az érzelmeik tengerén evezve próbálták megfogalmazni a lehetetlent, hogy mit is jelent anyának lenni!

Minden édesanyának és nagymamának boldog anyák napját kíván a Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu szerkesztősége! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában