Újabb rész szépül meg

2024.05.13. 15:07

Hamarosan elstartol a Romkert melletti sétány felújítása

A sétány burkolata az elmúlt telet már végképp nem bírta ki, ezért a felújítása halaszthatatlanná vált. A hírt Cser-Palkovics András polgármester osztotta meg közösségi oldalán.

Gombor Lili

Forrás: Cser-Palkovics András / Facebook

A Nemzeti Emlékhely – Középkori Romkert melletti sétány burkolata olyan rossz állapotban van, hogy annak javítása nem várathat magára tovább. Erről közösségi oldalán adott hírt Cser-Palkovics András polgármester. Mint írja, a forrást az Önkormányzat biztosítja, a Városgondnokság pedig előbb a tervezést, majd ősszel a kivitelezést is elkezdi. A városvezető addig is mindenkit arra kér, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a területen. 

"A sétány burkolata az elmúlt telet már végképp nem bírta ki, ezért a felújítása halaszthatatlanná vált. El is különítettük az erre szolgáló pénzt, a Városgondnokság pedig megkapta a feladatot, hogy haladéktalanul kezdjék meg a felújítás tervezését, majd amint lehet, kivitelezését. Kiemelt műemléki területről van szó, így a használandó alapanyagok és technikák kiválasztása is rendkívüli gondossággal kell történjen, mind ízlés, mind a jogszabályok dolgában" – írta Cser-Palkovics András polgármester a közösségi oldalán.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában