Megindul a sorozat

2023.07.06. 13:00

Idén is elismert művészek lépnek fel az Echo Nyári Akadémián

Naponta váltogatják egymást elismert zenekarok a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban az Echo Nyári Akadémia 2023 keretében. Vasárnap kezdődnek mindig 20 órakor a koncertek és jövő hét szombaton, július 15-én lesz a záróelőadás.

Palocsai Jenő

Ritka pillanat lesz a jövő héten, amikor pihenhetnek a hangszerek Fehérvárcsurgón

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Minden évben nagy érdeklődés kíséri az Echo Nyári Akadémia koncertsorozatát. 

-A nyitókoncert július 9-én vasárnap lesz. Este 8 órakor a Spektrum of trio című előadással, az Auer Trió mutatkozik be. Hétfőn lesz egy szünnap, de kedden Schubert-, szerdán pedig Bach-est lesz. Csütörtökön Vizeli Máté és a Küküllő banda hozza a hangulatot és a népzenei koncert mellett táncház is lesz. Pénteken Beethoven-estet tartunk, melyben a kiváló zeneszerző utolsó három zongoraszonátáját ismerhetik meg az érdeklődők, tudtuk meg Károlyi Angelica-ától a rendezvény házigazdájától. 

Az előadássorozatnak július 15-én szombaton a Zárókoncert lesz az utolsó felvonása, amelyben részt vesz az Echo Nyári Akadémia valamennyi résztvevője. 

Ahogy azt már megszokhattuk, nemcsak este nyolckor lesznek előadások, hanem délután háromkor is. Július 13-án és 14-én az Echo Nyári Akadémia résztvevői díjtalan belépés mellett várják a Kávékoncertekre, a komolyzene kedvelőit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában