„Fel a medvére, a fa nem játék”

2023.10.15. 16:00

Berecz András mesélt a gárdonyiaknak - hamarosan érkezik Csernus is!

Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész hozta el történeteit szombaton a gárdonyiaknak.

S. Töttő Rita

Fotó: Éger L László

Több százan voltak kíváncsiak ezúttal is a Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület következő KultFészek előadására. Hornok Róbert, a KultFészek Produkció főszervezője ezúttal is érdekes személyiséget hívott meg a gárdonyi Csuka Csarnokba: Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész ízes és tartalmas merítést hozott a Gyergyó-környéki, székely mesékből, melyeket természetesen ezúttal is humoros, mégis a mai életre vonatkoztatható köntösben tálalt a közönségnek. Előadása a „Fel a medvére, a fa nem játék” címet kapta, amely épp egy történetére utalt.

Hornok Róbert a feol.hu-nak elmondta: a KultFészek következő meghívottja Csernus Imre közismert pszichiáter lesz, aki november 17-én, pénteken 18.30-kor érkezik a gárdonyi Csuka Csarnokba. Az előadása címe figyelemfelhívó: Mitől lesz boldog egy párkapcsolat?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában