Ajánló

2024.01.19. 19:00

Kultúr Hétvége a lovasberényi művelődési házban

Pénteken kezdődött, de szombaton is tart a lovasberényi művelődési házban az első Kultúr Hétvége. Szombaton mese, cool túra és mozi is várja az érdeklődőket.

S. Töttő Rita

A lovasberényi művelődési ház

Fotó: FMH-archív / S. Töttő Rita

Első alkalommal kerül sor Lovasberényben, a Róna József Művelődési Ház és Könyvtárban a Kultúr Hétvége rendezvényére, amely január 19-én kiállításmegnyitóval kezdődött, január 20-án, szombaton pedig további interaktív játékkal folytatódik. Szombaton reggel 10 órától Demeter Ivett írónő vezeti be az érdeklődőket a népmesék világába, valamint szavalóversenyen csillogtathatják meg tudásukat a magyar versek kedvelői. A zsűriben ezúttal Lukács Renáta, Hufnágel Anna és Horváthné Borostyán Tímea ül majd. A megmérettetésre azonban nem csak versenyzőként, de nézőként is be lehet ülni – hívják fel a figyelmet a szervezők.

Délután 13 órától pedig cool túrára várják a jelentkezőket. E program során Lovasberény nevezetességeit járhatják körbe a résztvevők, akik izgalmas feladatokat kapnak a séta során. Szombaton este 18 órától pedig a Róna Moziban vetítik a Meseautó eredeti, 1934-es változatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában