Házhoz megy a Zenede

2024.03.18. 13:00

Előadás és élőzenés bemutató a könnyűzene történetéről

A rocktörténelem kiemelkedő külföldi és hazai dalait, előadóit idézik meg a Jailhouse rocktól a Foxy Ladyn, a Zöld csillagon és a Paranoidon át a Kétforintos dalig. Rock órát tart Bordás József és zenekara kedden délután Tordason.

Feol.hu

Az előadás Létavértesen is nagy sikert aratott a múlt héten

Forrás: Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum

A Házhoz megy a Zenede egy több évvel ezelőtt indult könnyűzenei előadássorozat, amely az országot járja, hogy elsősorban a fiatalabbaknak – de persze minden érdeklődőnek – meséljen zenekarokról, sorsokról, kapcsolódási pontokról, divatirányzatokról, így mutatva be a könnyűzene fejlődését itthon és a világban, ami után élőben is felcsendülnek a szövegesen bemutatott dalok. Mindezeken felül még arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a könnyűzenében használt hangszerekkel, amelyeket kézbe is vehetnek. 

Az ismeretekről és a jó hangulatról Bordás József, A Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum művészeti vezetője, Artisjus-díjas, zenetanár, dob-művész és zenekara gondoskodik. Az esemény március 19-én 14.30 órakor kezdődik a tordasi Hangya Művelődési Házban. A belépés ingyenes! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában