Többen is beugrottak

2024.03.19. 07:02

Telt ház mellett gyűjtöttek az Alba Bástya Központnak Székesfehérváron

Március 18-án folytatódott az Ugorj be most! a Petőfi Kultúrtanszéken. Az improvizációs színházi játéksorozat segítségével az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot támogatták.

Palocsai Jenő

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Egy korábbi tévéműsor, a Beugró alapötletén indult útjára az Ugorj be most! Székesfehérváron. A Petőfi Kultúrtanszék falai között megrendezett eseményt Mészáros Attila alpolgármester nyitotta meg március 18-án este. Ahogy mindig, most is a Vörösmarty Színház színészei álltak a közönség elé. Kiss Diána Magdolna, Varga Gabriella, Krisztik Csaba és Tűzkő Sándor neve, illetve a játékos előadás sok nézőt vonzott.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 A teltház nem csak az előadók és a szervezők számára volt jó hír, hanem az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak is, ugyanis a vidám, sok nevetéssel fűszerezett, sikeres este teljes bevételével a központot támogatta a szervező, vagyis az Értékmentők csapata. 

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában