Táncszínházi előadás

2024.04.22. 10:21

A Kormorán frontembere és 50 moderntáncos növendék Csákváron

Táncszínházi előadásra várják a közönséget a csákvári Rátonyi Színházban április 27-én szombaton 19 órakor. Ilyen jellegű előadás még nem volt Csákváron.

Feol.hu

A felvétel az előadás próbáján készült még tavaly

Fotó: BMH

Egész létünket meghatározzák olyan sorsfordító pillanatok, melyből sokszor embert próbáló a kiutat megtalálni. Legyen szó egy szeretett személy elvesztéséről vagy a haza kereséséről egy reményvesztett érzés foghat el bennünket: a magány. A Harcost életének meghatározó eseményein át kísérik útjára a segítői, akik gyermekien tiszta szemmel látva a világot igyekeznek a férfit a belső vívódásaitól a valódi boldogság felé terelni. A történet központjában ezek az érzelmek, az útkeresés és az összetartozás állnak. A Világnak világa – Táncba foglalt őserő című darab valós tánctörténeti eseményeken is alapuló táncszínházi előadás, melyben főként Kormorán dalok csendülnek fel. A főszereplő Vadkerti Imre, a zenekar énekes frontembere, közreműködnek az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola moderntáncosai, akik a koreográfiát készítő Kárai Bori tanítványai. 

Az egyfelvonásos előadásra még kaphatók jegyek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában