Indul a Dal Derby

2024.04.17. 17:00

Fejérből is várják a fiatal tehetségek jelentkezését

Első alkalommal rendezik meg a Dal Derby énekversenyt, melyre 8-25 év közötti fiatal tehetségek jelentkezését várják az ország minden szegletéből.

Héjj Vivien

Aranytorkú fiataloknak biztosít bemutatkozási lehetőséget a verseny

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A tehetségkutató verseny szervezője a Budapesti Musical Iskola, melynek vezetője Finta Gábor, a Pécsi Balett egykori táncművésze, aki elárulta, a megmérettetés célja a hosszú távú együttműködés és a tehetséggondozás.

– Az első alkalommal megrendezett Dal Derby olyan tehetségkutató kíván lenni, amelyben a főszerep a versenyzőké, a sikerük pedig nem rövidtávra szól. Szeretnénk utat mutatni és támogatást adni számukra: videóklip forgatásokban, stúdiófelvételekben, közös album létrehozásában gondolkodunk – nyilatkozta a bama.hu-nak Finta Gábor hozzátéve: az éneklés és a zene nagyon erős összetartó erőt tud kialakítani, s erre teret adhat ez a verseny is.

A produkciókat szakmai zsűri értékeli, melynek tagjai: Várkonyi Mátyás Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Berecz Bea, az Apostol zenekar énekese, Nagy Sándor Jászai Mari-díjas színművész és Pánczél Klaudia operaénekesnő.

Több korcsoportban és kategóriában várják a 8-25 év közötti érdeklődők jelentkezését május 5-ig. Az első fordulóra videót küldhetnek be, a döntőbe jutók pedig egy nagyszabású show keretein belül mérhetik össze és mutathatják be tudásukat június 8-án a fővárosi Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban. A jelentkezés menetéről és a korcsoportok, kategóriák leírásáról, a részletes versenyszabályzatról és a díjazásról a Dal Derby weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában