Kiállításon a kártyacsomag története

2024.04.20. 10:00

Napi Segítő Kiállítás nyílik Márfy Gabriella festményeiből

A Napi Segítő Kiállítás egy festőművész és egy motivációs előadó egymásra találásának eredményeiről mesél, melyek ma már nemcsak láthatóak, de tapinthatóak is. Avagy miként született festményekből kártyacsomag.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

"Márfy Gabriella küldött nekem egy üzenetet, benne egy új festményével, amit az én egyik posztom ihletett. Pár hónap múlva a kezünkben tartottuk a Napi Segítő kártyacsomagunkat, amely mára sok-sok önismereti úton járó eszköztárában ott van" – írja közösségi oldalán megosztott posztjában Tomek Noémi motivációs előadó, a Napi Segítő kártyák alkotótársa.

A 64 festmény együtt ezidáig még nem volt látható, most azonban a kártyák után az eredeti képek is bemutatkoznak. A kiállításnak a székesfehérvári Castrum Hotelben ad otthont.

A tárlat megnyitójára 2024. 04. 24-én, szerdán 18:30 órakor  kerül sor, ahol az érdeklődők megismerhetik a képek és a kártyacsomag születésének és egymásra találásának történetét. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában