A végén jött a csattanó

2017.09.11. 20:14

Zsinórbeli negyedik mérkőzésén maradt hibátlan a Vidi II

AJKA – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 5. fordulójában a hajrában esett gólokkal vívta ki a győzelmet a Videoton FC II.

Krebsz András

Galacs Erik (b) szerezte a Videoton II első gólját

Fotó: Koppán Viktor

FC Ajka-Videoton FC II 1-3 (0-1)

Városi Sportcentrum, 200 néző, vezette: Sipos Tamás.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Lencsés – Réti, Takács M. – Lőrincz (Torvund, 80.), E. Hadzic (Lassú, 64.), Szabó B. (Solomun, 78.) – Galacs. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Galacs Erik (b) szerezte a Videoton II első gólját
Fotós: Koppán Viktor

Meglehetősen jól kezdte a vasárnap délutáni összecsapást a Videoton FC II csapata, a 14. percben a Grosics Akadémiától érkező Galacs Erik egy pontrúgást követően fejjel megszerezte élete első fehérvári találatát, 0-1. Az egyenlítésért nagy energiákat megmozgató ajkaiak próbálkozásai a második félidő elején értek célt, Nagy Krisztiánnak sikerült túljárnia az addig remekül védő Hársfalvi eszén, 1-1. A hajrában bemutatkozott az U17-es Eb-t megjárt, idén állampolgársági esküt tett támadó, Torvund Alexander is. Mikor már kezdtek beletörődni a felek a pontosztozkodásba, jött a kétperces ráadás: a 91. minutumban egy szöglet utáni kavarodás végén a piros-kékeknél szintén először eredményes Mocsi Attila talált a kapuba, majd közvetlenül a lefújás előtt Lassú Zsombor adta meg a kegyelemdöfést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában