Labdarúgás

2017.10.19. 20:00

A megyei I. osztály hétvégi rangadóján az előző héten vesztes Mór az Ercsi Kinizsit fogadja

A 11. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

A piros mezes Dopuda Igorra, és a listavezető Ikarus-Maroshegy csapatára nehéz mérkőzés vár Martonvásáron

Fotó: Kricskovics Antal

2017. október 21. szombat 14.30

Sárosd (8.)-Bicske (5.)

Dvéri Zsolt a Sárosd vezetőedzője: – A Bicskével mindig jó meccseket játszunk, úgy vettem észre, hogy az élcsapatok ellen jobban odafigyelünk, nagyobb alázattal koncentráltabb teljesítményt nyújtunk. A fiúkon érződik, hogy az elmúlt két forduló nem úgy sikerült – a múlt héten is nyert állásból, kétgólos vezetés után kellett megelégednünk egy ponttal Tordason – tudják azt, hogy ennél sokkal több kell. Bízom abban, hogy a hazai pálya előnye majd mellettünk szól.

2017. október 22. vasárnap 14.30

Mór (4.)-Ercsi Kinizsi (2.)

Németh Bálint a Mór vezetőedzője: – A mai napig csalódott vagyok, és azt hiszem, minden játékosom hasonlóképpen érez a múlt heti Ikarus elleni vereség után. Mindenféleképpen javítanunk kell, és szeretnénk is, hazai környezetben reményeim szerint ez sikerülni fog, és itthon tartjuk a három pontot. Igen kiegyensúlyozott a bajnokság, az első négy csapat kettő ponton belül van, és nagy valószínűséggel a hajrá is igen szoros lesz a befutó. Amennyiben jól teljesítünk a hétvégén, akár úgy kezdődhet a tabella hétfőn, hogy a mi nevünk előtt áll az „egyes szám”. Vannak sérültjeink, betegeink, a héten Tar Bálint küszködött betegséggel, illetve Osgyán Máté, és Kállai Bence kisebb sérüléssel, míg remélhetőleg Véninger Bertalan már a húzódása után visszatérhet, de Szabó Bence játéka is kétséges. Azon kell gondolkoznom, hogyan kell változtatnom a csapat összeállításán, ha a sérültekre nem számíthatok, bár tudjuk őket helyettesíteni.

Baracs (13.)-Tordas (14.)

Gyalus Zoltán a Baracs vezetőedzője: – Az egész őszi szereplésünk nem úgy alakul, ahogy szerettük volna, bár nem játszunk alárendelt szerepet a mérkőzéseken, de mindig vesztesen hagytuk el a pályát. Most egy olyan mérkőzés következik, amely hatpontos lesz számunkra, itt el kell, hogy dőljön az, hogy jobbak vagyunk annál, mint amit a helyezésünk mutat, vagy azért kell küszködnünk egész évben, hogy a hátsó régiót elkerüljük. Ez, ha nem is egy mérkőzésen dől el, de ehhez támpontot tud adni. Sajnos be vagyunk oltva a gól ellen, keressük a megoldást, reméljük, hogy egyszer megfordul ez a tendencia, és mi fogjuk a gólokat rúgni, és ennek segítségével nyerni.

Polgárdi (9.)-Enying (12.)

Kurja Csaba a Polgárdi szakosztályvezetője: – Nagyon sokat kellene javulnunk erre a mérkőzésre, előjöttek a korábbi problémák, ugyan többet tudunk, de fejben azonban nem vagyunk kellőképpen koncentráltak. A csapatrészek nem úgy működnek, ahogy kellene, a hátvédsorunk nagyon gyenge, a kapusunk sokat betlizik. Megpróbáljuk összerántani a társaságot, mert most egymás után két olyan mérkőzés következik, amelyeket biztosan hozni kell! Az Enying elleni találkozó két szomszédvár mérkőzés, igazi presztízsmeccs lesz. Nagyon régen játszottunk velük megyei I. osztályú szinten, a megyei másodosztályban, pedig több mint tíz éve csaptunk össze.

Mezőfalva (11.)-Lajoskomárom (10.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: – Igazság szerint nem is az ellenféltől tartok egy-egy mérkőzés előtt, hanem nagyobb bizonytalanság számomra, hogy a csapatom éppen milyen morális, mentális erővel lép pályára. Ez általában a mérkőzést kezdő sípszó után derül ki. Amennyiben a hozzáállásunk, a koncentrációnk, és az alázatunk olyan lesz, mint a Tordas, illetve a Bicske ellen, akkor akár nyerhetünk is, máskülönben biztosan vereség lesz a vége. Az Enying elleni vereségből, pedig a tanulságokat le kell vonni!

Gárdony Agárdi Gyógyfürdő (3.)-Sárbogárd (7.)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: – Az elmúlt hétvégén, az akkor még első helyen álló Ercsi otthonában nehéz mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot. Úgy érzem, hogy jobban játszottunk, mint a hazai csapat, és megérdemelt győzelmet arattunk. Nincs sok időnk a további örömre, mert a hétvégén egy újabb rangadó következik. A Sárbogárd egy masszív, jó erőkből álló együttes, ezért nehéz lesz ellenük játszani. Lesznek hiányzóink, vannak sérültjeink, és van eltiltottunk, de szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat.

A piros mezes Dopuda Igorra, és a listavezető Ikarus-Maroshegy csapatára nehéz mérkőzés vár Martonvásáron
Fotós: Kricskovics Antal

2017. október 22. vasárnap 15.00

Martonvásár (6.)-Ikarus-Maroshegy (1.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: – A csapattal meg vagyok elégedve, mert jól dolgoznak, javuló formát mutatunk. Az Ikarus csapatát jól ismerem, az edzőkkel, vezetőkkel nagyon jó a kapcsolatunk, mindenképpen nagyon jó mérkőzést várok ellenük, és természetesen győzelmet! Nem lesz egyszerű a feladatunk, tisztában vagyunk mik az Ikarus erősségei, nem lehet ész nélkül ellenük játszani, egységes csapat képét mutatják, régen együtt vannak, és ez jelenti az igazi erejüket. Eltiltottunk nincs, de lesz néhány hiányzóm, Berczi Dániel az orvos válogatottal Ukrajnában szerepel, rajta kívül akadnak, akik kisebb sérüléssel bajlódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában