12. forduló

2017.10.29. 19:00

Tovább tart az Ercsi Kinizsi mélyrepülése

A 12. fordulóban sem tudott nyerni az Ercsi Kinizsi együttese, így zsinórban negyedik mérkőzésén és rangadóján is alul maradt.

Káldor András, fg

Hoffmann Roland (Ercsi, fehér) és Kanyó Richárd

Fotó: Kricskovics Antal

Ercsi Kinizsi-Martonvásár 0-1 (0-1)

Ercsi, 100 néző

Vezette: Pekker Bálint

Ercsi Kinizsi: Hodula – Hoffmann, Gróf (Kondreska), Lak, Rapai – Rebők, Nagy R., Hosszú P., Kovács P. (Bognár B.) – Szalánczi, Kővári L. Vezetőedző: Gróf András

Martonvásár: Nagy Gy. – Hernádi (Neuvert), Radics, Berczi, Kanyó – Magyar B. (Tokodi), Kovács D. (Vörös F.), Kővári F., Szilágyi I. – Cservenka, Sinan (Kádár, Cziklin). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Kanyó (27.)

Kiállítva: Tokodi (85.)

Jók: Hodula, Hosszú P., illetve Kővári F., Berczi, Kanyó

Hoffmann Roland (Ercsi, fehér) és Kanyó Richárd
Fotós: Kricskovics Antal

Rendkívül kevesen voltak kíváncsiak a két csapatra, pedig a találkozó elvileg rangadónak számított a megyei I. osztályban. Az első félidőben jobban játszottak a vendégek, több gólt is szerezhettek volna. A 27. percben egy hulló labdát fejeltek le Kanyó Richárdnak, aki 10 méterről helyezett a tehetetlen Hodula Krisztián mellett a hálóba. 0-1. A hazaiak, értékelhetetlen teljesítményt nyújtottak, érződött rajtuk az elmúlt mérkőzések sikertelensége. A második félidőre valamelyest javultak, mezőnyfölénybe kerültek, de igazi helyzetig csak egyszer jutottak el. A 88. percben Varga Krisztiánt buktatták egy beívelésnél a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Rebők Imre csúnyán fölé rúgta. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Tokodi Sándort reklamálásért Pekker Bálint játékvezető kiállította a 85. percben. Tovább folytatódott az Ercsi mélyrepülése, amelyet nagy valószínűséggel a szezon vége fog csak megállítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában