foci

2017.11.06. 19:40

Elbukta a rangadót a Puskás II

FEJÉR MEGYE – Az Iváncsa remije és Dunaújváros győzelme mellett sima vereséget szenvedett a Puskás Akadémia II az NB III-ban.

Nagy Péter

Az iváncsai Cseszneki Richárdnak (zöld), és csapatának meg kellett elégednie ezúttal a döntetlennel

Fotó: Nagy Norbert

Szentlőrinc SE – Iváncsa KSE 2-2 (1-1)

Iváncsa: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs – Pribék, Büki, Imrik (Berényi 63.), Cseszneki, Folmer -Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila

Kétszer is hátrányból egyenlített az Iváncsa KSE labdarúgócsapata a Szentlőrinc SE otthonában. A huszadik percben Havas Attila révén szerzett vezetést a Baranya megyei együttes, amit Balogh László egyenlített ki még a fordulás előtt. Az 51. percben ismét a hazaiaknál volt az e-lőny, Vágner Attila talált az Iváncsa kapujába. A 80. percben érett góllá a vendégek fölénye: Aradi Csaba alakította ki a 2-2-es végeredményt.

Pápai Perutz FC – Puskás Akadémia FC II 3-1 (0-1)

Puskás Akadémia II: Tóth B.- Csilus, Radó, Lipcsei, Deutsch – Erdei (Tamás 47), Madarász (Oliveira 77), Mim (Szabó M. 80), Kovács T., Hudák – Péter. Vezetőedző: Bojan Lazic

Hiába kezdtek jobban a hazaiak, mégis a Puskás Akadémia II szerzett gólt a félidő derekán. Hudák Martin értékesítette a Deutsch László buktatásáért megítélt büntetőt. A második félidőben aztán hengerelt a Pápa. A 52. percben egy hosszú bedobást követően Szabó Zsolt lőtt félfordulatból Tóth Balázs kapujába, 1-1. A 73. percben aztán Böröczky Bálint sérülése sokkolta a nézőket. Egy ütközés után elvesztette eszméletét a hazaiak hátvédje, aki még a kórházba szállítás előtt magához tért. 11 perccel a vége e-lőtt jött egy újabb nagy bedobás, ami Csilus Ádám kezét érintette. A büntetőt Szabó Zsolt lőtte a kapu bal oldalába, 2-1. A 86. percben Nagy Bálint állította be a végeredményt egy szöglet után, 3-1.

Az iváncsai Cseszneki Richárdnak (zöld), és csapatának meg kellett elégednie ezúttal a döntetlennel
Fotós: Nagy Norbert

Budapest Honvéd-MFA II – Dunaújváros PASE 0-1 (0-1)

DPASE: Vaszócsik – Zvara, Csendes, Farkas V., Ferencz B. (Barna Zs. 58.)- Csehi T. (Karacs 89.), Tóth T., Szepessy R. (Tapiska 92.), Király B.- Dorogi, Sándor T. Vezetőedző: Dobos Barna

A remek formában lévő dunaújvárosiak Tóth Tibor 38. percben szerzett találatával elvitték mindhárom pontot a Bozsik Stadionból. Győzelmével tovább kapaszkodik az újvárosi együttes, lemaradása egy pont az éllovas Duna Aszfalt TVSE mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában