Kézilabda

2017.11.08. 16:43

Szünet után hengereltek

A női kézilabda NB I/B nyolcadik fordulójában idegenbeli sikerrel erősítette meg pozícióját a Gárdony-Pázmánd NKK együttese.

Ferencz Balázs

Marcali-Gárdony-Pázmánd NKK 22-28 (11-11)

Marcali, 200 néző. Vezette: Gadányi, Szabó.

Marcali: Tóth A., Szvoboda (kapusok) – Jencski 2, Sziva-Balogh 2, Megyeri, Urbán 1, Tanai 2, Szabadi, Pék 5/4, Duzsik 2, Takács 2, Bozsok 4/1. Edző: Balogh Margit.

Gárdony: Fekete D., Vártok (kapusok) – Németh N. 5, Gyebrovszki 5/1, Urfi 7/2, Flesser 2, Szabó A. 6, Braun, Hamuth, Dublinszki 2, Selenka 1, Domak, Tóth A. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Ahogy idén szinte minden mérkőzésen, most is nehezen vette fel a ritmust a Gárdony-Pázmánd NKK. Támadásban és védekezésben is gyengén játszottak a tóparti lányok, végig futottak az eredmény után. A 15. percben négy góllal vezetett a Marcali (9-5), de az időkérést követően rendezték a sorokat a vendégek, s Urfi utolsó másodpercben szerzett góljával kiegyenlítettek (11-11). Fordulás után már uralta a játékot Pánczél Barabás csapata. Selenka remekül irányított, parádés labdákat osztogatott a társainak és védekezésben is remekelt. A sérüléséből teljesen felépülő Szabó Anikó is élvezte a játékot, bombagólokkal segítette magabiztos győzelemhez a 9. helyen álló Gárdonyt. A tópartiak vasárnap 18.00-kor a Kozármislenyt fogadják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában