Kiköszörülni a csorbát

2017.11.16. 21:05

Bajnokesélyes gárda ellen játszik a Videoton FC II

A jó formában lévő Érdi VSE együtteséhez látogat a Videoton FC II labdarúgó csapata a harmadosztályban.

Nagy Péter

A sötét mezes Bolla Bendegúz (Vidi II) és csapattársai feltétlenül javítani szeretnének az Érdi VSE otthonában Fotó: Nagy Norbert 

Vasárnap 13 órától az Érd vendégeként lép pályára a Videoton FC II.

Tímár Krisztián fiai viszonylag sima, 4-0-s vereséget szenvedtek az elmúlt fordulóban Székesfehérváron a Pápa ellen. Koós Gábor személyében rutinos támadóval rendelkeznek az érdiek, a Budapest Honvéd és a Siófok egykori játékosa mesterhármassal szomorította a Puskás Akadémia FC II szurkolóit néhány nappal ezelőtt.

Elvir Hadzic góljaira nagy szüksége lesz a fehérváriaknak a hétvégén. A bosnyák csatárnak különleges élményben volt része a Slaven Belupo elleni felkészülési mérkőzésen, hiszen bátyjával, Anellal játszhatott egy csapatban.

Veszprémben vendégeskedik a Puskás Akadémia második csapata. A tabellán kilencedik felcsútiak rossz szériájukat kívánják megtörni egy esetleges győzelemmel. A Puskás II eddig sorozatban négy mérkőzésen maradt nyeretlen, míg a veszprémiek öt találkozó óta nem tudtak győzni. A két csapat vasárnap 13 órától mérkőzik meg egymással.

A piros mezes Bolla Bendegúz (Vidi II) és csapattársai feltétlenül javítani szeretnének az Érdi VSE otthonában Fotó: Nagy Norbert

Pécsen, a feljutásra ácsingózó PMFC otthonában lép pályára az Iváncsa KSE szombaton 13 órai kezdéssel. A Fejér megyei alakulat akár meglepetéssel is szolgálhat, Majláth Henrikék remek formában futballoznak mostanság. Balogh László a harmadosztályban is ellenállhatatlanul ontja a gólokat, 11 találatával vezeti a góllövőlistát.

A hazaiaknál Koller Krisztián és Wittrédi Dávid neve ismerősként csenghet, a két játékos az NB I-es pécsi csapatot is szolgálta anno. Kónya Dávid hét gólja azt jelzi, hogy a Mecsekalján sincsenek szűkében a mesterlövészeknek.

A bajnokság harmadik helyén álló Dunaújváros PASE gárdája a héten edzőváltáson átesett Vecsés együtteséhez látogat.

A tabella 15. helyén tanyázó vecsésiek ellen nem lehet más célja Tóth Tiboréknak, mint a három pont megszerzése. A meccset szombaton, 13 órától rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában