Balla Viktor-emlékverseny

2018.04.22. 21:39

Debrecenben pattantak nyeregbe a Szingo versenyzői

A Balla Viktor-­emlékversenyen kerekeztek a Szingo Balaton Team kerékpárosai, ahol több korosztályban is az élmezőnyben zártak.

Ferencz Balázs

Temela Eszter (jobbra) harmadik lett a felnőttek között

Fotó: Szingo

A kétnapos Balla Viktor-emlékversenyen a székesfehérvári Szingo Balaton Team ifjú országúti kerékpárosai közül minden induló versenyző célba ért, ráadásul az első mezőnyben futottak be. Az első napon két éremmel ismét gazdagodtak a szingósok, Neubauer Eliza az egy nappal korábbi Diákolimpia-diadala után a debreceni viadalon is maga mögé utasította az U17-es nők mezőnyét. Temela Eszter pedig a felnőttek között az előkelő harmadik helyen érkezett célba a sprintversenyen.

Eredmények: Neubauer Eliza WU17 1. hely, Podlóczki Szabolcs U17 7. hely, Temela Eszter WElit 3. hely, Péteri Niké WElit 5. hely, Paulusz Martin 15. hely, Endrődi Csaba 18. hely.

Temela Eszter (jobbra) harmadik lett a felnőttek között
Fotós: Szingo

A verseny második napján Hideg Nóra és Rákóczi Viktor egy időfutamon álltak rajthoz. Hideg az elit nőkhöz felnevezve, a tavalyi idejét jelentősen megjavítva kategóriájában a második, abszolútban pedig a 3. lett. Rákóczi éppen lecsúszott a dobogóról, a Master férfiak között a negyedik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában