varkocs györgy box club

2018.06.12. 18:17

Szlovák fellépés – Hat utánpótlás bokszoló vett részt a nemzetközi tornán

Utánpótlás ökölvívó versenyt rendeztek az elmúlt hétvégén a nyugati országrészben, Székesfehérvárt a Varkocs György BC hat bunyósa képviselte a nemzetközi tornán.

Krebsz András

Balogh Bálint (balról a második) is beverekedte magát a keretbe Fotó: Varkocs György Box Club

A serdülők között Balogh Bálint és Tóth Adrián egyaránt győzelemmel zárta a viadalt, míg Major László vereséget szenvedett. A felnőtteknél Magyar Ildikó, a junioroknál Major Milán, a serdülőknél Lencsés Milán edzőmérkőzést vívott. Turós Arnold régióvezető tanítványaival szerdán Klinbe utazik, ahol az ökölvívók régiós válogatottként lépnek ringbe. Fehérvárról Balogh Bálint és Tóth Adrián verekedte be magát a Szlovákiába induló keretbe.

Balogh Bálint (balról a második) is beverekedte magát a keretbe
Fotó: Varkocs György Box Club

– Erősnek ígérkezik a négynapos verseny, elsődleges célunk a nemzetközi mezőny feltérképezése, de szeretnénk érmet, érmeket szerezni. Amennyiben délután bokszolnak, délelőtt akkor is edzenek a srácok. Bálint és Adrián is jól kezeli a helyzetet, sikerorientáltak, nem félnek a kihívástól, várják a küzdelmet – mondta Turós Arnold.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában