Muraszentmárton

2018.07.12. 07:40

Heris öngólja döntött a végén

Az utolsó percekben kapitulált az addig fölényben játszó Puskás Akadémia labdarúgócsapata a szlovén NK Aluminij elleni felkészülési meccsen.

Nagy Péter

Puskás Akadémia FC– NK Aluminij 0–1 (0–0)

PAFC: Hegedüs L. – Szolnoki, Heris, Spandler, Trajkovski – Szakály P., Balogh B. – Molnár G., Radó A., Kiss T. – U. Diallo. Csereként pályára lépett: Osváth, Zsidai, Márkvárt, Knezevic. Vezetőedző: Benczés Miklós.

Gólszerző: Heris (öngól).

Őszies időjárás fogadta a csapatokat a Horvátországban megvívott előkészületi összecsapáson. A zuhogó eső ellenére több formás akciót vezettek a felcsútiak a meccs elején: Kiss Tamás és Radó András is kecsegtető helyzetben hibázott, majd Ulysse Diallo szerezhetett volna vezetést a Fejér megyeieknek, de a mali csatár löbbölését a gólvonalról tisztázták a szlovén védők.

A fordulás után is hasonló volt a képlet, bár az Aluminij játékosai valamivel jobban csipkedték magukat az első fél­időhöz képest. Az Akadémistáknál Radó újfent bevehette volna az ellenfél kapuját, ám Szakály Péter remek centerezésénél elcsúszott a támadó. A hajrában Spandler Csaba fejese okozott gondot az NK kapusának, de hiába a számtalan Puskás-ziccer, Jonathan Heris öngóljával a szlovének örülhettek a lefújást követően, 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában