Továbbra sem megy a szlovákok ellen

2018.09.05. 22:11

Utolsó felkészülési mérkőzésén is vereséget szenvedtek az Acélbikák

A Dunaújvárosi Acélbikákra várt az a feladat, hogy megszerezzék a magyar csapatok (DAB, FTC, UTE) első pontját, pontjait a jégkorong Visegrád Kupában. A DAB Poprádra látogatott a szlovák–magyar közös sorozatban, és 8-4-es vereséget szenvedett.

Agárdy Csaba

Az újvárosi hokicsapatnak nem sok babér termett eddig a Visegrád Kupában

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A hazaiak az első harmad után 2-0-s előnyre tettek szert, majd a második játékrész 6. percében már 5-0 volt az állás. Ekkor a dunaújvárosiak percei következtek, mert Szabó és Azari révén a 7. és a 8. percben két gólt is szereztek, és valamelyest szorosabbá tették a mérkőzés állását. Azonban a 10. percben jött még egy poprádi találat, kialakítva a harmad 4-2-es eredményét. (Csak érdekességként: tíz perc alatt hat gólt láthattak a nézők.)

Az újvárosi hokicsapatnak nem sok babér termett eddig a Visegrád Kupában
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A befejező harmad sem kezdődött jól, már a tizenegyedik másodpercben gólt kapott a DAB (7-2). Még mindig nem telt el egy perc, amikor a dunaújvárosi Tóth is eredményes volt, majd két perc múlva Azari is. Vagyis ismét potyogtak a gólok (7-4). A végeredmény 8-4 lett.

Ami bizonyos: ezen a találkozón volt minden, ember­előnyös, emberhátrányos lőtt és kapott gól egyaránt, vagyis furcsa mérkőzést láthattak a szurkolók.

HK Poprád–DAB 8-4 (2-0, 4-2, 2-2)

DAB: Sevela (25. Garbacz) – Léránt, Franssila, Mestyán, Hruby, Erdélyi, Jaborník, D. Szabó, Lencsés (A) – Török, Westerling, Josaffov – Azari, Tóth, Saluga – Nagy, K. Szabó, Turtiainen – Makovics, Németh, Pinczés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában