Villach SV

2018.11.22. 20:56

A sereghajtót fogadja a Volán

EBEL 21. fordulójában az előzés reményében fogadja a Villach SV alakulatát a Fehérvár AV–19 jégkorongcsapata. Az összecsapás 18 órakor kezdődik.

Ferencz Balázs

Ryan Glenn győzni akar

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A tabella kilencedik helyéről várja a Villach gárdáját a Fehérvár AV–19. A kék-fehérek egy ponttal vannak lemaradva az előttük tanyázó, s ma a második pozíciót elfoglaló Bolzanóval csatázó Znojmótól. Vagyis ha él a sansszal a Volán, előz a tabellán. De ehhez le kell győzni a sereghajtó VSV-t, azt a gárdát, mely eddig csak 16 pontot gyűjtött, de hármat éppen a fehérváriak ellen zsebeltek be.

– Nem szereztek sok pontot a bajnokságban, de kifejezetten jó csapatnak tartom a Villach együttesét – vélekedett Énekes Lajos, a Fehérvár másodedzője. – Meglepő, hogy az utolsó helyen szerénykednek. Jó játékosokból áll a társaság, mely ellen csak akkor lehetünk eredményesek, ha a védelmünk megfelelően működik.

Ryan Glenn győzni akar
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ebben pedig nagy szerepe lehet az Ördögök kanadai bekk­jének, Ryan Glenn-nek.

– Jó az edzőjük, jók a játékosok, figyelnünk kell nagyon. Nem kezdhetünk álmosan, nem adhatunk nekik esélyt arra, hogy felvegyék a meccs ritmusát – adott receptet a pontok itthon tartására Glenn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában