Sportlövészet

2018.11.05. 21:03

Célba találtak a zámolyiak

Nyolc aranyérmet és két bronzmedált szereztek a Zámolyi Lövészklub sportlövői a Fehér úti Nemzeti Lőtéren rendezett országos bajnokságon.

Ferencz Balázs

Pálinkás Lajos a pisztolyosok között gyűjtött két érmet

Forrás: feol

A puskások között a nyílt irány­zékú számban, a 30 fekvő kategóriában nem talált legyőzőre a Farkas Ferenc, Gartai Imre, Csordás Gergely alkotta zámolyi csapat. Farkas egyéniben is a legpontosabb volt, Csordás a negyedik helyen végzett. A zárt irányzékú számban, szintén a fekvő helyzetben leadott 30 lövés után örülhetett az aranynak a Czizel Károllyal kiegészült zámolyi egység. Farkas egyéniben a dobogó tetejére áll­hatott, Gartai negyedik lett.

Pálinkás Lajos a pisztolyosok között gyűjtött két érmet
Fotó: feol

A pisztolyosok is remekeltek az ob-n. A csapatot Papp László, Farkas Zoltán, Csordás Gergely és Pálinkás Lajos alkották. A 20 lövéses számban Farkas Zoltán végzett az élen, Csordás nyakába bronzérem került. A 3x20 lövéses számban aranyérmes lett a csapat, Pálinkás Lajos a hatodik helyen zárt. Azonban a 30+30 lövéses számban senki sem célzott nála jobban. A szabadpisztolyosok 60 lövését követően Papp László bronz­érmet szerzett, a csapat itt negyedik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában