FAV19

2018.12.17. 17:51

A rekordbajnok jön Fehérvárra

Három mérkőzésen lép jégre a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az osztrák bázisú bajnokságban még karácsony előtt. A futószalagon érkező meccsek sorát a Klagenfurt elleni hazai derbi nyitja kedden 18 órakor.

Nagy Péter

Kóger hat hónapra kidőlt

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A nemzetközi szünetet követően a tabella 8. helyén álló Volán a 4. pozícióban tanyázó Klagenfurtot látja vendégül az

Erste Bank Eishockey Liga soros fordulójában.

Az Ördögök csapatkapitányuk, a térdműtét után lábadozó Kóger Dániel nélkül korcsolyáznak jégre, míg a szintén maródi Sofron István visszatéréséről egyelőre nincsenek információink. Az utóbbi tíz fellépésén hét győzelmet arató rekordbajnok KAC szinte az összes eddigi vereségét idegenben szenvedte el, nem is olyan régen Znojmóban maradtak alul a karintiaiak egy gólzáporos összecsapáson. A székesfehérváriak elmúlt tíz találkozóját vizsgálva beláthatjuk, hogy Hannu Järvenpää együttese egyre kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes: a kék-fehérek hat diadalt és négy fiaskót számlálnak ebben a periódusban. A felsőházért folytatott csatában jól jönnének az újabb pontok a FAV19-nek.

Kóger hat hónapra kidőlt
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az EBEL-hírekben leginkább a Medvescak anyagi problémái dominálnak, lehet, hogy a kulcsjátékosait elvesztő zágrábiak a bajnokságot sem tudják befejezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában