Frisbeach

2019.07.17. 11:59

Jó hangulatú meccseket játszottak a Fehérvár Lionz tagjai

A Fehérvár Lionz ultimate frizbi csapat a hétvégén 3. alkalommal rendezte meg Balatonbogláron a Frisbeach névre hallgató nemzetközi ultimate tornáját.

Feol.hu

A verseny két napon át zajlott a Platán strand homokos pályáján. A pálya szuper minőségű, a helyszín pedig kiváló, ezért egyre népszerűbb a Frisbeach, idén már tavasszal beteltek a helyek. Legmesszebbről Belgiumból és Dániából érkeztek csapatok, a hazaiak pedig Szegedről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Budapestről és természetesen a szervező székesfehérvári Lionz.

A torna mixed kategóriában zajlott, így 3 fiú 2 lány játszott egy csapatban egyszerre a pályán. A versenyt nagyon szép bravúros játékkal a budapesti LOL Ultimate Club ifjonc csapata, a Dinomite nyerte mindenki meglepetésére, győzedelmeskedvén a régi rutinos játékosokból álló „Mekkora” felett. A 12 csapatos egyre erősödő mezőnyben a Lionz így 6. helyen végzett. A 'Spirit-díjat„, vagyis a legsportszerűbb csapatnak járó díjat szintén a 2. helyezett ”Mekkora„ vihette haza.

 

A Frisbeach egyben a hazai ultimate élet nyári fesztiválja, melyen nem csak a kompetitív játékról, de a jó hangulatról is igyekszik gondoskodni a szervező Fehérvár Lionz, így idén sem csak a győztes csapatok mentek haza rengeteg pozitív élménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában