Aqvital FC Csákvár

2019.08.17. 10:00

Volt meccs, van meccs, lesz meccs

Az a döntés született az MLSZ péntek délelőtti ülésén a Balmazújváros licence-ügyével kapcsolatban, hogy nem született döntés… A szövetség elnapolta a kérdést, így vasárnap 17.30-kor Hajdú-Bihar megyében lép pályára az eddig hibátlan Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata az NB II 4. fordulójában.

Nagy Péter

Mészáros Dávidék (fehér) három bajnokin 9 pontot gyűjtöttek Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

„Ilyen helyzetben nemcsak játékosaim, de még én sem voltam” – nyilatkozta Visinka Ede vezetőedző az Aqvital FC Csákvár honlapjának, miután csütörtökön este még nem tudhatta, hogy vasárnap vár-e rájuk egy cirka 600 kilométeres „kiruccanás” vagy sem.

Mint ismert, a Balmazújváros egyesülete nem tudta becsatolni a szövetség felé a szükséges iratokat, így megvonták a licencét július végén. Az immáron három fordulót maga mögött hagyó NB II-es labdarúgó-bajnokságnak azonban azóta is tagja a Hajdú-Bihar megyei gárda, amely az élvonalbeli Debrecennel kötött egyezségnek köszönhetően ígéretes tehetségekkel erősített. Így történhetett meg, hogy a hajdúsági ifik meglepetésre leikszeltek a Siófokkal, majd utána kétszer is csak egy góllal maradtak alul a Szeged és a Szolnok ellenében.

Mészáros Dávidék (fehér) három bajnokin 9 pontot gyűjtöttek
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Mivel az MLSZ pénteken elnapolta a döntést licence-ügyben, így egyelőre tovább folytathatja szereplését a Merkantil Bank Ligában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő.

Jó hír tehát, hogy lesz meccs e hétvégén, ahogy az is, miszerint Farkas Aurél és Falusy Bálint is felépült sérüléséből. A pozitív életérzésben egyedül a Budafok ellen kiállított Skribek Alen két bajnokiról szóló eltiltása rondít bele…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában