kosárlabda

2019.09.06. 10:00

Nyitott kapuk előtt pattogtat az Alba

A felkészülési időszakban első alkalommal, pénteken 18 órakor lép pályára hazai környezetben az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata. Ellenfelük pedig a KTE-Duna Aszfalt együttese, a mérkőzés egyben visszavágója lehet a két gárda keddi, kecskeméti meccsének.

Káldor András

Csorvási Milánék újra a kecskemétiekkel meccselnek F: BCS

Négy edzőmérkőzést játszott már idén a fehérvári alakulat, idegenben előbb az Oroszlány, hazai pályán pedig a Szeged és a Komarno csapatait győzték le az elmúlt napokban. Ezt követően került sor kedden a KTE Duna Aszfalt elleni összecsapásra a Messzi István Sportcsarnokban. Ez a találkozó is hasznosnak bizonyult, magabiztos, tizenhét pontos győzelmet arattak (90-73) a kék-fehérek.

Csorvási Milánék újra a kecskemétiekkel meccselnek
F: BCS

Főként azért értékes a siker, mert megfelelően védekezett a gárda, jól játszott és pontosan dobott. Feltétlenül ki kell emelni, hogy 41 százalékkal értékesítették Jesus Ramirez tanítványai a triplákat, ebben leginkább az irányító Daishon Smith járt élen, öt hármast süllyesztve a hazaiak gyűrűjébe. Az új szerzemények közül rajta kívül még Markis McDuffie, valamint Carlton Guyton jutott tíz pont fölé, míg a volt kecskeméti Molnár Márton is tíz pontot tett a közösbe.

Az Alba ezt követően vasárnap folytatja a felkészülési mérkőzések sorát, 18 órakor a DEAC csapatát látják vendégül Csorvási Milánék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában