várja, hogy folytassák a munkát

2020.04.13. 19:06

A Vidi trénere is edz, s meccselni akar

A Mol Fehérvár FC labdarúgói otthoni környezetben, egyéni edzésekkel tartják formában magukat, míg a vezetőedző, Joan Carrillo mindennap kilátogat a stadionba.

Ferencz Balázs

Joan Carrillo csak reménykedik, hogy helyreáll a rend Fotó: Micheller Szilvia /Nemzeti Sport

Fotó: Micheller Szilvia

A tabella második helyén álló Vidi spanyol trénere nem utazott haza, Székesfehérváron várja ki, hogy csillapodjon a koronavírus-járvány, s csapatával visszatérhessen a pályára.

Joan Carrillo csak reménykedik, hogy helyreáll a rend
Fotó: Micheller Szilvia /Nemzeti Sport

– Le szeretnénk játszani a mérkőzéseket, de csak akkor, amikor mindenkinek biztosított az egészsége. Szeretem a munkámat és szeretem a versenyhelyzeteket, akárcsak a játékosok. Én úgy érzem, hogy mindenki – a szurkolóinkat is beleértve – azt szeretné, ha a pályán tudnánk befejezni ezt a szezont, de ehhez természetesen az kell, hogy biztonságos körülmények között tudjunk meccselni – fogalmazott a klub honlapján Joan Carrillo, aki az irodai elfoglaltságok után mindennap a Mol Aréna Sóstóban edz. Épp, mint játékosai, de kérdés, mire lesz elegendő a labda nélküli gyakorlatok sora, mennyi idő kell ahhoz, hogy kellőképpen visszarázódjon az együttes a futballpályára. – Ez sok mindentől függ, például attól is, hogy heti hány mérkőzéssel kell majd számolniuk a csapatoknak.

Amennyiben minden játékos jó fizikai állapotban van, akkor mondjuk három hét közös készülésre és felkészülési mérkőzésekre van szükség ahhoz, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában