Még nem kaptak ki a fehérváriak

2020.08.02. 22:33

Harmadik felkészülési mérkőzését is döntetlennel zárta a MOL Fehérvár

Hiába szerzett vezetést a szlovén kupagyőztes ellen a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata, harmadik edzőmeccsén sem tudott nyerni.

Ferencz Balázs

Stopira a Slovan és a Mura kapuját is bevette Fotó: molfehervarfc.hu

Fotó: TÓTH ELLA

Szombathelyen, nézők nélkül csapott össze a szlovén bajnokságot negyedik helyen záró, de a kupát elhódító NS Mura együttesével a Bükfürdőn edzőtáborozó MOL Fehérvár FC. A találkozó elején kiegyenlített volt a játék, talán a Vidi kapusának, Rockovnak volt több dolga, majd aztán fokozatosan átvette az irányítást a magyar bajnoki ezüstérmes. A 37. percben szállt először játékba a Vidi mezében a brazil Evandro, aki két kísérletig jutott a meccsen, nem talált be. Nem úgy Stopira. A 60. percben Houri végzett el egy szögletet, labdája a hosszú oldalon meg is találta a zöld-foki szigeteki védőt, aki a kapuba bólintott 8 méterről. Stopira a felkészülés legeredményesebb Vidi-játékosa, második gólját szerezte. De nem bizonyult ez győztes találatnak, mert a középkezdés után egyenlített is a Mura, Susnjara 21 méteres lövése nyomán pihent meg a labda a bal alsó sarokban, 1-1.

Stopira a Slovan és a Mura kapuját is bevette Fotó: molfehervarfc.hu

MOL Fehérvár FC– NS Mura 1–1 (0–0)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, zárt kapuk mögött. Vezette: Gaál Á. (Király, Huszár)

MOL Fehérvár FC: Rockov – Fiola (Bolla, a szünetben), Vágó G., Stopira, Hangya – Houri, Nikolov – Bambgoye, Kovács I. (Evandro, 37.), Petrjak – Nikolics. A 70. perctől: Rockov – Bolla, Muszliu, Rus, Zeke – Nyári, Pátkai – Nego, Hodzic, Géresi – Zivzivadze. Vezetőedző: Márton Gábor

Mura: Obradovic – Marusko, Gorenc, Karnicnik, Sturm, Kouter, Horvat, Filipovic, Bobicanec, Susnjara, Marosa.

Gólszerző: Stopira (62.), ill. Susnjara (64.)

A MOL Fehérvár FC kedden 18 órakor Lendván, zárt kapuk mögött csap össze az NK Nafta Lendava csapatával. Szombaton 10 órakor az Újpest lesz a Vidi ellenfele, majd aznap 17.45-kor a Slavia Prahával csap össze Márton Gábor alakulata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában