Sok kiállítás, sok kapott gól

2021.12.27. 16:33

A 4. helyre csúszott vissza a tabellán az AV19

Az ICEHL vasárnapi játéknapján a Hydro Fehérvár AV19 sima vereséget szenvedett el a Tesla Orli Znojmo otthonában. A vereség után sok idő nincs a kesergésre, kedden izgalmas programokkal várja a klub a szurkolókat, csütörtökön pedig a Bécs érkezik a Raktár utcába.

Beke Zsombor

Forrás: Kricskovics Antal

A karácsony másnapján megrendezett mérkőzésen hamar kétgólos hátrányba került a Volán, és innen, mint később kiderült, már nem volt visszaút, a Znojmo meg sem áll hat lőtt gólig. Ebből a mennyiségből hármat emberelőnyben szereztek a csehek, ami nem éppen a Fehérvár speciális egységét dicséri.

– Ez a csapat lőtte a ligában a legtöbb gólt, elemeztük őket, korábban kétszer is játszottunk már ellenük. El kell ismerni, támadásban rendkívül jó csapat a Znojmo. Persze lehet ellenük úgy játszani, hogy nem adsz nekik túl sok lehetőséget, és általában ez sikerült is, de emberhátrányban gólokat kaptunk. Így kerültek lélektani előnybe. El kell kerülni a kiállításokat, és persze nem mindig fogjuk tudni megakadályozni, hogy gólt szerezzenek, de az sem megy, hogy hatot kapunk és megnyerjük a meccset. Összességében nem működött elég jól a védelem egy támadásban kiváló csapat ellen – nyilatkozta a klub honlapjának Kevin Constantine, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője.

Vereségével a Fehérvár visszacsúszott a tabella negyedik helyére. Nagyon sűrű az élmezőny, a másodikat a hetediktől mindössze három pont választja el. Egy-egy győzelemnek és vereségnek nagy jelentősége lehet hiszen az első hatnak nem kell izgulni a rájátszásba kerülésért. A csütörtöki, Bécs ellen hazai rangadón megint fontos pontokat szerezhet a Volán.

Előtte azonban még kedden a klub egy izgalmas jégkorongos estével kedveskedik szurkolóinak. Első ízben rendezik meg Materplast Skills Challenge-t. A 18 órától kezdődő rendhagyó programon a játékosok négy különböző számban mérettetik meg magukat. Rendeznek korcsolyaversenyt, lövőversenyt, ahol nem csak az derül ki, ki lő a legerősebben, hanem az is, hogy ki céloz a legjobban. Továbbá lesz büntetőlövő szépségverseny is, valamint a Fehérvár játékosai három a három elleni játék során szórakoztatják majd a nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában