Szép kezdeményezés

2022.12.17. 13:43

A Volán szurkolói ismét bizonyítottak

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata péntek este fogadta a Villach gárdáját az ICEHL-ben. A találkozót elveszítette a Volán, de a mérkőzés utáni jelenetek mégis örömre adtak okot.

Beke Zsombor

A fehérvári szurkolók a mérkőzés után a lelátón maradtak és összeszedték a szemetet

Forrás: Beke Zsombor / Fejér Megyei Hírlap

A katari labdarúgó-világbajnokságon kapott nagy médiafigyelmet a japán szurkolók viselkedése, akik csapatuk minden mérkőzése után ott maradtak a stadionban és összeszedték a szemetet. Azóta rengeteg sportág szurkolói, klubjai indítottak kihívást, az együttesek a találkozók után az öltöző tisztán hagyásával igyekeztek jó példát mutatni. Korábban már a FEHA19 akadémistái is csatlakoztak a „kihíváshoz”, ezúttal pedig a Hydro Fehérvár AV19 szurkolói mutattak példát. A pénteki, 3-2-es villachi győzelemmel zárult osztrák bajnoki után a tábor jó néhány tagja ott maradt a lelátókon és összeszedte az otthagyott szemetet. 
Remélhetőleg ezek a felhívások, kezdeményezések idővel elérik a céljukat, és világszerte tisztább létesítmények maradnak egy-egy mérkőzés után. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában