Családi sportnapot tartottak

2022.12.31. 08:29

Kicsik és nagyok sportoltak együtt Móron

A két ünnep között tartották az idei év utolsó Mozduljon Mór programját. A családok számára is vonzó, egésznapos eseményen megjelent Takács Boglárka is.

Palocsai Jenő

Forrás: Fenesi András

December végén, egy teljes napon át tartó családi sportnapra hívták a szervezők az érdeklődőket a Wekerle Sándor Szabadidőközpontba. A nap folyamán különféle sportolási lehetőségek várták a résztvevőket és nem hiába, ugyanis bármennyire is pihenő időszak a két ünnep közötti, sokan kilátogattak, hogy velük együtt Morduljon Mór.

Természetesen volt foci, melyre a móri iskolák is delegáltak csapatokat, de nem maradt ki a sorból a kézilabda sem. A családi váltó játékos, és izgalmas számai ez alkalommal is nagy sikert arattak, mint ahogy a csapatfutás és a gyerekcipelés nevű szám. Aki nem akart mozdulni, vagy a logikai, illetve stratégiai játékok szerelmese, az is hódolhatott a szenvedélyének, hiszen mindig ellenfélre találhatott a sakktábláknál. És ha már asztali sportok, a pingpong fehér keretes, zöld lapja legalább egy pár percre mindenkit odacsábított, így még Törő Gábor országgyűlési képviselő is felvette az ütőt. 

A legnagyobb sikere persze a közönségtalálkozónak volt, ugyanis Takács Boglárka, többszörös magyar bajnok atléta is kilátogatott a nap folyamán a Wekerléhez.

Akik a sportágakban részt vettek, tombola jegyeket kaptak, így kerülhetett sor a nap végén a tombolasorsolásra, melynek során értékes sportszerek találtak gazdára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában