Megnehezítette a Fradi dolgát a Kohász

2023.01.19. 10:14

Látszik a folyamatos fejlődés

33-27-es vereséget szenvedett a bajnokaspiráns FTC-Rail Cargo Hungariától a Dunaújvárosi Kohász KA a női kézilabda NB I 11. fordulójában. Rapatyi Tamás szerint csapata folyamatosan fejlődik.

Ferencz Balázs

Szalai Babett négy gólig jutott a ferencvárosiak őrzése mellett

Forrás: duol.hu

Fotó: Szabóne Zsedrovits Enikő

– Örülök, hogy nem történt sérülés, mindkét csapatnak így is voltak hiányzói, nekünk szűkebb is a keretünk. Védekezésben és támadásban is végre tudtuk hajtani az elképzeléseinket - értékelt a találkozót követő sajtótájékoztatón a DKKA vezetőedzője, Rapatyi Tamás. - A második félidő közepétől mentálisan fáradni kezdtünk, a fegyelmezettségünk megmaradt, de már több hiba csúszott a játékunkba. Látszik a folyamatos fejlődés a csapaton, erősödik a hitünk. Járjuk a saját utunkat, remélem, hogy ezt a ránk váró nagyon fontos mérkőzéseken is meg tudjuk mutatni.

 – Nagy menetelésben vagyunk, sok a sérültünk, betegünk, ezért számítottam arra, hogy nem lesz könnyű a találkozó, de megdolgoztunk a győzelemért - fogalmazott Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője. - Háromnaponta mérkőzést játszunk, nem egyszerű fenntartani a koncentrációt. A védekezésünkön, ziccerkihasználásunkon ez látszott is. Hozzá kell tennem, hogy tudatosan, ötletesen, felszabadultan kézilabdázó Dunaújváros volt az ellenfelünk, amely igencsak megnehezítette a dolgunkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában