Foci

2023.02.02. 11:36

Legendákra emlékeznek a pályán

Ahogy azt már a kispályás foci szerelmesei megszokhatták, a hétvégén immár negyedik alkalommal megrendezésre kerül a Boronai József, Id. Horváth István, Majdán Károly Öregfiúk Emléktorna a Pázmándi Sportközpontban.

Káldor András

Tavaly is nagy sikerrel zárult a megmérettetés

Fotó: Kricskovics Antal

A torna névadói mindhárman emblematikus alakjai voltak a megyei sportéletnek, munkájukkal rengeteget tettek a saját sportegyesületük fejlődésének érdekében. Boronai József Pettend SE elnökeként egy ütőképes csapatot épített fel, amely több éven keresztül a megye II. osztály meghatározó csapatai közé tartozott. Idősebb Horváth István Pettenden, Kápolnásnyéken és Velencén is tevékenykedett edzőként, majd később Pázmándon is bekapcsolódott a munkába sportvezetőként. Majdán Károlynak rengeteget köszönhet Pázmánd SE szakosztálya, nevéhez fűződik az öltöző épület, az aszfaltos kézilabda pálya, valamint az eredményjelző megtervezése. A Pázmánd SE egyesület „Örökös Elnökének” választották.

Szombaton 9 órától a szervezők nyolc csapatot invitáltak a rendezvényre, Pázmánd és Pettend két-két gárdával, valamint Kápolnásnyék, Vál, Mány és Sukoró együttesei lépnek majd a parkettra. A küzdelmek két négy fős csoportban kezdődnek, ezt követően a rájátszásban dőlhet el a vándorkupa sorsa. Az eredményhirdetést követően egy közös ebéddel zárul az esemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában