Röplabda

2023.06.02. 14:30

Megcélozzák az aranyérmet

Péntektől vasárnapig rendezik a fiú U17-es röplabda országos bajnokság döntőjét a Dág KSE rendezésében, de az esztergomi Suzuki Arénában, ahol az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia csapat harcba száll az elsőségért.

Káldor András

Fontos meccsek várnak az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia (kék) csapatára

Fotó: A klub

A Buzek László Országos Serdülő Bajnokság minden idők egyik legkiegyensúlyozottabb döntőjének ígérkezik és igazi totóigyilkos a finálé. A hat nagyon hasonló képességű résztvevő csapat közül bármelyik odaérhet a dobogóra, nincsen kimondott favorit, ezért hosszú játéknapra számíthatunk már a pénteki csoportmérkőzések során is.
A középszakaszt az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia nyerte meg, három pontos előnnyel a Szolnoki SPC előtt, ám köztük és a hatodik Pénzügyőr SE Zöld között mindössze kettő pont volt a különbség.
A fehérváriak pénteki programja:
A-csoport 

KESI Röplabda Akadémia A – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia  

ÉDRA-MÁV Előre Akadémia – Dág KSE
A B-csoport résztvevői: Fino Kaposvár A, Szolnoki PSC, Pénzügyőr SE Zöld  

Szombaton pedig az A csoport 2. helyezettje a B csoport 3. helyezettjével mérkőzik, majd a B csoport 2.-ja az A csoport 3. helyén végző csapat ellen folytathatja. A B csoport élén záró csapat az A 2.- B 3. győztesével találkozik, míg a folytatásban az A csoport győztese a B 2.-A 3. helyezettjével meccsel.
Vasárnap 11.00 órától az 5. helyért, 13.00 órától jön a bronzmeccs, majd 15.00 órától pedig a finálé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában