Verték a szegedieket

2023.07.11. 20:30

Hozták a papírformát a Kiskút teniszezői

Idegenbeli győzelemmel rajtoltak a Kiskút TK lányai a Szuperligában, azaz a honi csapatbajnoki küzdelmek legmagasabb osztályában.

Ferencz Balázs

A 20 éves Tóth Amarissa Kiara egyesben és párosban is nyert Szegeden

Forrás: Zádor Péter archív

A Szuperligát hat csapat alkotja, az első körben a szegedi Gellért SE-vel küzdött a Kiskút TK.

Az első meccsen Tóth Amarissa 6-2, 7-6 arányban verte Bíró Melindát, majd Bartha Panna 6-2, 6-1-el lépte le Susányi Zsófiát. Molnár Kitti is két játszmában (7-6, 6-2) győzte le Varga Viktóriát. Badics Milának már alaposan meg kellett küzdenie Nemcsek Grétával. Badics hozta az elsőt 6-4-re, Nemcsek a másodikat ugyanilyen arányban. A rövidítést 10-8-ra nyerte Badics, s már nem maradt esélye a szegedi hölgykoszorúnak. A hazai Major Stella 6-4, 6-1 arányban verte a fiatal fehérvári Farkaslaki Hints Flórát. A párosoknál az egyiket a szegediek, a másikat a fehérváriak nyerték: Bíró Melinda/Nemcsek Gréta - Bartha Panna/Molnár Kitti 2-0; Varga Viktória/Major Stella - Tóth Amarissa/Teker Lotti 0-2.

A Szuperliga küzdelmei szerdán 11 órakor a Kiskút útján folytatódnak. A Stollár Fannyt is soraikban tudó fehérváriak a Debrecent fogadják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában