Hornyák: "Nagy Zsolt előtt vigyázzban áll az ellenfél"

2023.10.08. 18:35

Csupán a könnyedség hiányzott

Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I kilencedik fordulójában Woyciech Golla fejesgóljával 1-0-ra verte a Kisvárdát a Puskás Akadémia FC, s ezzel fellépett a tabella ötödik helyére.

Ferencz Balázs

Hornyák Zsolt és az egyetlen gól szerzője, Woyciech Golla

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Török Attila

– Köszönöm a csapatomnak a hozzáállást. Nagyon feszült mérkőzés volt végig, fontos három pontot szereztünk – vélekedett a találkozót követően a Puskás vezetőedzője, Hornyák Zsolt. – Értékelem, hogy a fiúk a zalaegerszegi pontvesztés után nagyon céltudatosan és határozottan mentek bele a mérkőzésbe. Érezhető volt a feszültség a meccs végén, ha könnyedebben játszottunk volna, tudtunk volna még rúgni egy, vagy akár két gólt. Sikerült felzárkózni az élmezőnyhöz, azonban hat pontot vesztettünk feleslegesen korábban,  ha azokat a meccsek nyerjük, simán vezethetnénk a bajnokságot. Szerényen mondom, hogy tanultunk a hibáinkból. Elégedett vagyok az eredménnyel, hiszen sikerült megszereznünk itthon az első győzelmünket. Nagy Zsolt már Zalaegerszegen is jó formát mutatott és veszélyesek voltak a beadásai. Majdnem az egész mérkőzést le tudta játszani, jó tempóban futballozott, de még érezhető, hogy sokat kihagyott. Fontos személyiség a pályán, ha hozzá került a labda, az ellenfél vigyázzban állt. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában