Karácsonyi dressz

2023.11.30. 19:44

Mesterséges intelligencia tervezte a Volán új mezét

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata idén is megadja a módját, a gárda ezúttal is különleges, adventi mezben lép majd jégre a decemberi hazai találkozókon. A dresszt ezúttal a mesterséges intelligencia alkotta.

Beke Zsombor

A mesterséges intelligencia tervezte a karácsonyi mezt

Forrás: Hydro Fehérvár AV19

Az elmúlt években rendre különleges mezben lépett jégre advent tájékán a Volán, ez ezúttal sem lesz másképp. A mézeskalács figuráktól a karácsonyi manókig volt itt már minden, ebben a szezonban is csak úgy virít a karácsonyi hangulat a dresszről. A tervezés módja még különlegesebbé teszi, hiszen a dizájnt mesterséges intelligencia alkotta. 

Forrás: Hydro Fehérvár AV19

– Az idei adventi mez tervezése során a klub a mesterséges intelligenciát vette igénybe: a Midjourney a mez alap dizájnját készítette el, természetesen a reklámok már a gyártási szakaszban kerültek rá a dresszre. A tervezést sok próbálkozás övezte, hiszen a programnak pontos megfogalmazást kellett adni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, így az alábbi paraméterek kerültek meghatározásra: a mez fő színei, az alkalom (karácsonyi mez egy profi jégkorongcsapat számára), valamint az, hogy a mez mit szimbolizáljon (adja vissza a karácsonyi hangulatot). A mezen található formákat a program tervezte – áll a fehérvári klub honlapján.

A pénteki, Villach elleni mérkőzésen már ebben korcsolyázik ki a Hydro Fehérvár AV19, és ez az összes, hazai decemberi találkozón sem lesz másképp. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is elárverezésre kerülnek majd a mezek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában