Az éjjel soha nem ért véget!

2023.11.20. 13:00

Szoboszlai jött, látott, fordított és "felrobbantotta" a Puskás Arénát (videók)

Habár biztos EB továbbjutóként várta a magyar válogatott a Montenegró elleni összecsapást, tudtuk nagyon jól, hogy ezeket a magyar legényeket nem olyan fából faragták, hogy vereséggel, vagy döntetlennel búcsúzzanak a csoportkörben, ráadásul itthon.

Bagotai Zsanett

Kétszer ünnepelhetett rövid időn belül Szoboszlai Dominik

Hiába a korai kezdés, a Puskás Aréna ismét zsúfolásig megtelt szurkolókkal, akik a szívüket is piros-fehér-zöldbe öltöztették vasárnap délután. Örömünnep volt ez minden magyar számára, együtt vonult gyermek, apuka, nagypapa, hiszen a futball, ráadásul ha a nemzeti csapatról van szó, erre is képes. Összeköti a generációkat, barátságokat szül és felejthetetlen élményekkel ajándékoz meg, amit büszkén mesélhetünk majd a következő generációnak, ahogy tették ezt őseink, mikor Puskás Öcsiről, vagy arról a bizonyos legendás Aranycsapatról zengtek ódákat. Bár sportrajongóként és volt sportolóként biztosan egy kicsit mindig elfogult vagyok, de bátran állíthatom, hogy újra van egy legendás csapatunk, és nem egy új Puskás Ferencünk, hanem egy Szoboszlai Dominikunk, aki méltán viseli a csapatkapitányi karszalagot és az ezzel járó felelősséget.

Irány az EB! Irány Németország! 
Fotó: Beke Zsombor / Fejér Megyei Hírlap

 Habár Azahriah triplázik májusban a Puskásban, a Liverpool fehérvári büszkesége "csak" duplázott, na de hogyan? Perceken belül fordította meg a mérkőzést, nem is csoda, hogy felrobbant a stadion miközben több mint 65 ezren skandálták a nevet, amelyet már az egész világ megtanult kiejteni. Sikerült, amit talán senki nem hitt el rajtunk kívül, de Magyarország veretlenül, csoportelsőként, ráadásul zsinórban harmadszor jutott ki az Európa Bajnokságra. A lefújás után olyan szépen szólt a Himnusz mint még talán soha, és jöhetett az, amire mindenki várt. Volt itt minden, csapatkapitányi és szövetségi kapitányi beszéd, pálinka, és persze közös éneklés, mintha az "éjjel" tényleg soha nem érhetett volna véget. És senki sem felejti el az ígéretet sem miszerint, ez még csak a kezdet és az Eb-n olyat fognak varázsolni a srácok, amit senki sem felejt majd el! Legyen így, Németország érkezünk!

Íme néhány emlékezetes pillanat a vasárnapi mérkőzésről: 

A Nélküled ismét gyönyörűen szólt:

Így skandálták Szoboszlai Dominik nevét a második gólja után:

A magyar Himnusz, ahogy egyszer mindenkinek hallani kell élőben! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában